FiiO Forums

 Retrieve Password
Register Now
/Sign In
Search
!show!: 1423|Reply: 4

x5 3rd gen no google play

FiiO Fans

digest
0
posts
24
F-Coin
105
Audio Sources
FLAC
AMPs
Fiio X5 3rd
regtime
2017-10-13
Post time 2019-6-6 23:54:20 |Show all posts |
hi. there is no google play in my fiio x5 3rd gen on 1.2.4 firmware.
how to solve?
Reply

Use magic Report

Super Moderator

Born for music and happy

Rank: 8Rank: 8

digest
3
posts
1487
F-Coin
101535
regtime
2013-5-10

Medal of X3 Senator if Forums Honorary Admin Excellent Moderator Outstanding Contributors King of Chatting Master of Publictity Master of Promotion Enthusiastic Member Active Member Supernova

Post time 2019-6-10 17:56:12 |Show all posts |
Dear friend,

Did you uninstall it by mistake?
Please try to do a factory restore and then update the frimware 1.2.4 to check again: http://x5pack.fiio.net/1.2.3/X5-ota-1.2.4.zip
How to upgrade the X5III firmware: Click here

Best regards
Reply

Use magic Report

FiiO Fans

Rank: 1

digest
0
posts
1
F-Coin
7
Audio Sources
lossless
AMPs
fiio X5 geniii
regtime
2019-6-10
Post time 2019-6-10 18:09:56 |Show all posts |
I got the same problem.
Already factory restore, and firmware updated to 1.2.4 but still could not find google play icon.
please support.
Reply

Use magic Report

FiiO Fans

digest
0
posts
24
F-Coin
105
Audio Sources
FLAC
AMPs
Fiio X5 3rd
regtime
2017-10-13
Post time 2019-6-11 13:19:58 from mobile |Show all posts |
I already factory reset. After that,upgraded to 1.2.4. No google play.
Reply

Use magic Report

Super Moderator

Born for music and happy

Rank: 8Rank: 8

digest
3
posts
1487
F-Coin
101535
regtime
2013-5-10

Medal of X3 Senator if Forums Honorary Admin Excellent Moderator Outstanding Contributors King of Chatting Master of Publictity Master of Promotion Enthusiastic Member Active Member Supernova

Post time 2019-6-13 18:40:46 |Show all posts |
ff6locke replied at 2019-6-11 13:19
I already factory reset. After that,upgraded to 1.2.4. No google play.

Dear friend,

Did you remove it by mistake before?

If the method above fails to help, please try to burn the firmware instead: http://fiio.me/forum.php?mod=viewthread&tid=41890&extra=

Best regards
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

About FiiO|Warranty|Contact Us|FiiO Forums  

GMT+8, 2019-9-17 00:03 , Processed in 0.020549 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X2.5

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top