FiiO Forums

 Retrieve Password
Register Now
/Sign In
Search
!show!: 258|Reply: 1

BTR3 USB mode not producing any sound

FiiO Fans

Rank: 1

digest
0
posts
1
F-Coin
4
Audio Sources
BTR3, BTR1
AMPs
A5, BTR3, BTR1
Head Gears
HD600, Sine, etymotic er4, er2
regtime
2019-9-12
Post time 2019-9-12 08:51:17 |Show all posts |
Edited by Degru at 2019-9-12 08:57

I've been stumped by this problem lately. I typically use BTR3 in Bluetooth mode with my phone, and USB DAC with the included cable on my laptop. Haven't had any issues, until today. It seems to connect and everything acts as if audio is playing properly, but there is no sound coming out of the device. There is activity on the level meter in the sound settings, the BTR3 light shows white for USB mode as normal, but no sound. When I try to play audio through my phone over Bluetooth, it works perfectly fine. Other audio devices on the computer also work fine. I made sure volume was turned up on both the BTR3 and the computer. Computer is running Ubuntu 18.04. BTR3 firmware is latest; 1.2.

"working" but not

"working" but not
Reply

Use magic Report

Super Moderator

Born for music and happy

Rank: 8Rank: 8

digest
3
posts
1690
F-Coin
101790
regtime
2013-5-10

Medal of X3 Senator if Forums Honorary Admin Excellent Moderator Outstanding Contributors King of Chatting Master of Publictity Master of Promotion Enthusiastic Member Active Member Supernova

Post time 2019-9-12 14:35:49 |Show all posts |
Dear friend,

You may try the method mentioned by other user to see if it helps:
https://www.head-fi.org/threads/ ... ge-49#post-14822605

or

https://bbs.fiio.com/note/showNo ... 1907230054328904123

Best regards
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

About FiiO|Warranty|Contact Us|FiiO Forums  

GMT+8, 2019-10-19 03:49 , Processed in 0.021015 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X2.5

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top