FiiO Forums

 Retrieve Password
Register Now
/Sign In
Search
!show!: 350|Reply: 7

Fiio m6 bluetooth fails

FiiO Fans

Rank: 1

digest
0
posts
1
F-Coin
4
Audio Sources
Earphone
AMPs
Fiio M6
regtime
2019-10-7
Post time 2019-10-7 14:01:29 |Show all posts |
Anyone who encounter bluetooth problem on their Fiio m6? i cannot pair my fiio m6 to any bluetooth device.
Reply

Use magic Report

Super Moderator

Born for music and happy

Rank: 8Rank: 8

digest
3
posts
1689
F-Coin
101786
regtime
2013-5-10

Medal of X3 Senator if Forums Honorary Admin Excellent Moderator Outstanding Contributors King of Chatting Master of Publictity Master of Promotion Enthusiastic Member Active Member Supernova

Post time 2019-10-7 16:09:46 |Show all posts |
Dear friend,

You would like to use the M6 as transmitter or receiver?
For reference, you may read:
https://youtu.be/0cp9zpd8wYA
https://youtu.be/lV20WaOnzfg

(Same setting for M6 and M11)
Best regards
Reply

Use magic Report

FiiO Fans

Rank: 1

digest
0
posts
3
F-Coin
13
Audio Sources
M6
AMPs
M6
regtime
2019-10-11
Post time 7 Day Before |Show all posts |
Edited by bellamp at 2019-10-11 03:29

Hi, I am having trouble also with bluetooth.

I can get it working to my android phone, i.e. Phone->M6
I can get the M6 sending bluetooth to a dumb reciever, i.e. M6->Reciever.

However I cannot get it to work from a dumb transmitter to the M6, i.e. Transmitter->M6
The transmitter does not show up in the M6 when I do a scan. The devices are next to each other.
The transmitters I have tried are the following  -

https://www.amazon.co.uk/gp/prod ... 0_s00?ie=UTF8&psc=1

https://www.amazon.co.uk/gp/prod ... 1_s00?ie=UTF8&psc=1

They are not showing in the 'Available Devices' list when I do a scan.
Again my phone works fine (LG V30).

I have set the M6 'Bluetooth decoding amp mode' to on.
The transmitter is in pairing mode when I do a scan.
I have the transmitter working with other bluetooth recievers.

Many Thanks

Pete
Reply

Use magic Report

Super Moderator

Born for music and happy

Rank: 8Rank: 8

digest
3
posts
1689
F-Coin
101786
regtime
2013-5-10

Medal of X3 Senator if Forums Honorary Admin Excellent Moderator Outstanding Contributors King of Chatting Master of Publictity Master of Promotion Enthusiastic Member Active Member Supernova

Post time 7 Day Before |Show all posts |
Dear friend,

Please  set the M6 'Bluetooth decoding amp mode' to off and check again.

Best regards
Reply

Use magic Report

FiiO Fans

Rank: 1

digest
0
posts
3
F-Coin
13
Audio Sources
M6
AMPs
M6
regtime
2019-10-11
Post time 7 Day Before |Show all posts |
FiiO replied at 2019-10-11 14:49
Dear friend,

Please  set the M6 'Bluetooth decoding amp mode' to off and check again.

No that does not help, I get the same.

thanks

Pete
Reply

Use magic Report

Super Moderator

Born for music and happy

Rank: 8Rank: 8

digest
3
posts
1689
F-Coin
101786
regtime
2013-5-10

Medal of X3 Senator if Forums Honorary Admin Excellent Moderator Outstanding Contributors King of Chatting Master of Publictity Master of Promotion Enthusiastic Member Active Member Supernova

Post time 4 Day Before |Show all posts |
bellamp replied at 2019-10-11 19:04
No that does not help, I get the same.

thanks

Dear friend,

Is your headphone in pairing mode??
How to connect to Bluetooth headphone:
https://youtu.be/0cp9zpd8wYA

Best regards
Reply

Use magic Report

FiiO Fans

Rank: 1

digest
0
posts
3
F-Coin
13
Audio Sources
M6
AMPs
M6
regtime
2019-10-11
Post time 3 Day Before |Show all posts |
FiiO replied at 2019-10-14 15:19
Dear friend,

Is your headphone in pairing mode??

Hi, no thats not my issue,

My OP was the following -

I can get it working to my android phone, i.e. Phone->M6
I can get the M6 sending bluetooth to a dumb reciever, i.e. M6->Reciever.

However I cannot get it to work from a dumb transmitter to the M6, i.e. Transmitter->M6
The transmitter does not show up in the M6 when I do a scan. The devices are next to each other.
The transmitters I have tried are the following  -

https://www.amazon.co.uk/gp/prod ... 0_s00?ie=UTF8&psc=1


https://www.amazon.co.uk/gp/prod ... 1_s00?ie=UTF8&psc=1

They are not showing in the 'Available Devices' list when I do a scan.
Again my phone works fine (LG V30).

I have set the M6 'Bluetooth decoding amp mode' to on.
The transmitter is in pairing mode when I do a scan.
I have the transmitter working with other bluetooth recievers.
Reply

Use magic Report

Super Moderator

Born for music and happy

Rank: 8Rank: 8

digest
3
posts
1689
F-Coin
101786
regtime
2013-5-10

Medal of X3 Senator if Forums Honorary Admin Excellent Moderator Outstanding Contributors King of Chatting Master of Publictity Master of Promotion Enthusiastic Member Active Member Supernova

Post time The day before yesterday 16:02 |Show all posts |
bellamp replied at 2019-10-15 21:32
Hi, no thats not my issue,

My OP was the following -

Dear friend,

So unfortunately, the M6 may not be compatible with the devices you mentioned.

Best regards
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

About FiiO|Warranty|Contact Us|FiiO Forums  

GMT+8, 2019-10-18 09:21 , Processed in 0.023842 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X2.5

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top