FiiO Forums

 Retrieve Password
Register Now
/Sign In
Search
!show!: 1290|Reply: 8

x7 mkII hissing and crackling sound

FiiO Fans

Rank: 1

digest
0
posts
5
F-Coin
18
Audio Sources
x7 mkII
AMPs
3 and 5
regtime
2019-11-9
Post time 2019-11-9 20:02:24 |Show all posts |
started yestrday. did a full wipe . switched amps nothing works. its crackling at any volume and hissing which continues for a few seconds after the music stops. help pls
Reply

Use magic Report

Super Moderator

Born for music and happy

Rank: 8Rank: 8

digest
3
posts
1902
F-Coin
102061
regtime
2013-5-10

Medal of X3 Senator if Forums Honorary Admin Excellent Moderator Outstanding Contributors King of Chatting Master of Publictity Master of Promotion Enthusiastic Member Active Member Supernova

Post time 2019-11-11 16:57:52 |Show all posts |
Dear friend,

Which outout are you using? Did you try the factory restore and another headphones to see if it helps?

Best regards
Reply

Use magic Report

FiiO Fans

Rank: 1

digest
0
posts
5
F-Coin
18
Audio Sources
x7 mkII
AMPs
3 and 5
regtime
2019-11-9
Post time 2019-11-11 19:54:28 |Show all posts |
FiiO replied at 2019-11-11 16:57
Dear friend,

Which outout are you using? Did you try the factory restore and another headphones to  ...

using the normal 3.5. iv tried all sorts of headphones. i believe this is a hardware issue. how can i get it fixed ?
my location is : Israel
Reply

Use magic Report

FiiO Fans

Rank: 1

digest
0
posts
5
F-Coin
18
Audio Sources
x7 mkII
AMPs
3 and 5
regtime
2019-11-9
Post time 2019-11-12 22:09:38 |Show all posts |
tombar replied at 2019-11-11 19:54
using the normal 3.5. iv tried all sorts of headphones. i believe this is a hardware issue. how ca ...

cant u please  contact me on my email : tomerb666@gmail.com
thank you
Reply

Use magic Report

FiiO Fans

Rank: 1

digest
0
posts
5
F-Coin
18
Audio Sources
x7 mkII
AMPs
3 and 5
regtime
2019-11-9
Post time 2019-11-13 17:15:41 |Show all posts |
tombar replied at 2019-11-11 19:54
using the normal 3.5. iv tried all sorts of headphones. i believe this is a hardware issue. how ca ...

what`s going on ? am i suppose to just wait for a response ? how long ?
Reply

Use magic Report

Super Moderator

Born for music and happy

Rank: 8Rank: 8

digest
3
posts
1902
F-Coin
102061
regtime
2013-5-10

Medal of X3 Senator if Forums Honorary Admin Excellent Moderator Outstanding Contributors King of Chatting Master of Publictity Master of Promotion Enthusiastic Member Active Member Supernova

Post time 7 Day Before |Show all posts |
Dear friend,

We have provided the address to you via email.

Best regards
Reply

Use magic Report

FiiO Fans

Rank: 1

digest
0
posts
5
F-Coin
18
Audio Sources
x7 mkII
AMPs
3 and 5
regtime
2019-11-9
Post time 7 Day Before |Show all posts |
Edited by tombar at 2019-11-14 22:22
FiiO replied at 2019-11-14 15:24
Dear friend,

We have provided the address to you via email.
ok got it i will sent it asap
Reply

Use magic Report

FiiO Fans

digest
0
posts
10
F-Coin
117
Audio Sources
Fiio X7mkII
AMPs
AM5
regtime
2019-2-27
Post time 3 Day Before |Show all posts |
I just started having the exact same issue on my X7II.....Any update on what the issue is? I also fear that this is a hardware problem...
Reply

Use magic Report

Super Moderator

Born for music and happy

Rank: 8Rank: 8

digest
3
posts
1902
F-Coin
102061
regtime
2013-5-10

Medal of X3 Senator if Forums Honorary Admin Excellent Moderator Outstanding Contributors King of Chatting Master of Publictity Master of Promotion Enthusiastic Member Active Member Supernova

Post time The day before yesterday 10:56 |Show all posts |
Dear friend,

Did you try the factory restore or other headphone first?

Best regards
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

About FiiO|Warranty|Contact Us|FiiO Forums  

GMT+8, 2019-11-21 14:19 , Processed in 0.024163 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X2.5

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top